Jonge lezers stellen vragen

Dwingeloo

Drie leerlingen van Stad en Esch Diever gaan zaterdagmiddag 16 juni schrijvers interviewen op het literatuur- en muziekfestival Zomerzinnen in Dwingeloo.

Het is al jaren een vast onderdeel van het programma. Jongeren die voor publiek vragen stellen aan een schrijver over het boek dat ze hebben gelezen. Nu krijgen Carmen Hoogenkamp uit Leggeloo, Mervi Klein uit Lhee en Fien Wijnstok uit Diever die kans. Ze houden alle drie van lezen. Liefst spannende boeken waar veel in gebeurt of boeken met humor.

Op school moeten ze elke dag verplicht 15 minuten lezen in een les. Maar nu hebben ze zich vrijwillig aangemeld om Made by Indira van Martine Letterie en Blijf nog even van Marloes Otten te lezen én beide schrijfsters te interviewen op Zomerzinnen. Dat ze er ook nog studiepunten voor krijgen is natuurlijk mooi meegenomen. Meer informatie: www.zomerzinnen.nl