Atelier-galerie Goselaere viert 10-jarig bestaan

Ruinen - Vrije tijd en creativiteit gaan uitstekend samen. Schilderen en tekenen zijn een populaire vrijetijdsbesteding geworden. Veel mensen hebben hun passie voor tekenen en schilderen ontdekt en beleven plezier aan het vormgeven van deze creativiteit.

Atelier Goselaere, dat dit jaar het 2e lustrum viert, biedt haar cursisten een podium door het organiseren van een expositie op zaterdag 23 en zondag 24 maart met werk dat het afgelopen jaar is gemaakt.

Grote variëteit

Opmerkelijk is de grote variëteit in zowel onderwerp, materiaal als stijl. Er zijn ook miniaturen te zien, kleine schilderijtjes van maximaal 10x10 cm., die speciaal gemaakt zijn ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan. De bezoekers kunnen een stem uitbrengen op hun favoriete werk.

Atelier Goselaere ligt prachtig gelegen aan de rand van het Dwingelderveld. Naast de reguliere lessen zijn er ook themaworkshops. De lessen worden gegeven door beeldend kunstenaar Adriana Mast. Een selectie van haar werk is tot begin april tijdens de openingstijden te zien in het gemeentehuis van De Wolden.

Verdere informatie op www.goselaere.nl en www.adrianamast.nl.

Het adres van atelier-galerie Goselaere is Witteveen 9, 7963 RB Ruinen, (0522) 472632. De expositie is op beide dagen geopend van 13.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.