Tennisclub Suthwalda en Sportverlichting.com verlengen contract

Zuidwolde - Het nieuwe contract tussen TC Suthwalda en Sportverlichting.com werd afgelopen weekend onder toeziend oog van het 1e Herenteam ondertekend. De samenwerking tussen TC Suthwalda en Sportverlichting.com maakt het mogelijk dat er dit seizoen op zeer hoog niveau wordt getennist in Zuidwolde.

Als enige team uit het noorden gaat de Suthwaldasportverlichting.com formatie de strijd aan met 7 andere teams uit het westen en zuiden van Nederland. De kern van het team dat vorig jaar kampioen in de hoofdklasse is geworden, bestaande uit Floris Kilian, Erik Dallinga en Mattheo Knoop, wordt dit jaar aangevuld met Boy Westerhof en Tim van Terheijden, de respectievelijke nummer 15 en 16 van Nederland. Ook Jarno Jans sluit dit jaar aan.

Unieke kans

Ben Hofman van TC Suthwalda en Martin Bolderman van Sportverlichting.com spreken van een unieke kans voor de liefhebbers van tennis in het Noorden om dit seizoen wedstrijden op topniveau te kunnen bekijken. Zij hopen dan ook dat vele toeschouwers het park van TC Suthwalda komen bezoeken. ‘Ik kom zeker kijken’, aldus Martin Bolderman. ‘Wellicht steek ik er nog wat van op.’ Het doel is volgens Ben Hofman om te strijden voor klassebehoud en om wellicht voor een verrassing te zorgen.

Suthwaldasportverlichting.com Heren 1 speelt dit seizoen vier van de zeven wedstrijden thuis, met de eerste thuiswedstrijd op zondag 7 april om 12.00 uur. In de eredivisie moeten de wedstrijden op dezelfde dag worden uitgespeeld, dit vanwege de lange reistijd van de tegenstanders. Bij slecht weer worden de wedstrijden in de nabij gelegen tennishal afgewerkt.