Nieuw nummer voor Ingmar Hut uit Zuidwolde

Ruinen/Zuidwolde - Ingmar werd geboren op 2 November 1996 en groeide op in het Drentse dorpje Ruinen. Hij is al van jongs af aan bezig met muziek en gek van het Nederlandse lied. Dit jaar is hij sterke begonnen, want een prachtig lied geschreven en gecomponeerd door Martin Sterken trok hem zo aan dat hij ervoor gekozen heeft om deze op te nemen en uit te brengen.

‘Wie goed doet, die goed ontmoet’, is een gezellig nummer wat in menig café gedraaid zal gaan worden. Natuurlijk wil Ingmar naast zijn carrière als radio technicus en radiomaker ook een carrière als zanger en daar gaat hij dan ook alles aan doen.

Radio maken

Naast de liefde voor muziek had hij ook nog een grote wens: radio maken. Hij verhuisde naar Zuidwolde en nadat hij thuis al bezig was om muziek te draaien, kon hij al gauw beginnen bij de lokale omroep van Zuidwolde als technicus waar hij muziek kon draaien in een paar vaste radioprogramma's.

Een paar jaar later had Ingmar ook al een eigen Radio show dat iedere zondag te beluisteren is op de zender van de lokale omroep van Zuidwolde, waar hij natuurlijk het Nederlandse lied draait. In 2018 is Ingmar voor het eerst de studio in gegaan en heeft hij zijn eerste nummer opgenomen, met als titel ´Vandaag´.

Beluister hier het nieuwe nummer van Ingmar Hut: