Zonnebloem de Wolden hield een nieuwjaarsbijeenkomst

Koekange - De eerste bijeenkomst van de Zonnebloem de Wolden in het nieuwe jaar was op 29 januari in dorpshuis de Schakel in Koekange. Na genoten te hebben van een kopje thee of koffie met de gebruikelijke nieuwjaarsrolletjes werd er een ‘verhalen bingo’ gespeeld.

De volgende bijeenkomst is op woensdagmiddag 13 maart in de Havezate in de Wijk, waar dan een film wordt vertoond. Iedereen die tot de doelgroep van de Zonnebloem behoort is daar van harte welkom.

Verhalen bingo

De gasten moesten scherp luisteren om de in het voorgelezen verhaal verstopte getallen op te merken en aan te kruizen. Het vereiste volledige concentratie. Bij een goede bingo kon er een prijsje worden uitgezocht, maar bij een valse bingo moest er een liedje worden gezongen. Gelukkig zong de hele groep daarna graag mee, hetgeen de stemming alleen maar verhoogde.

Ondertussen werd de nieuwjaarsborrel met de bijbehorende hapjes geserveerd. Na drie rondes verhalen werd de middag rond half vijf afgesloten en kon bijna iedereen met een prijsje huiswaarts keren en terug zien op een gezellige middag.