Dirty Dog en Plork en de Aannemers spelen in Ruinerwold

Ruinerwold - De band Plork en de Aannemers en Dirty Dog spelen op zaterdag 9 februari bij café Centraal in Ruinerwold.

Dirty Dog speelt stevige tot minder stevige rockcovers van de jaren ’70 tot nu. Van Foo Fighters tot Led Zeppelin en bekende klassiekers van onder andere Ram Jam, Aerosmith en Pearl Jam. Door een strakke ritmesectie, piekfijn gitaarspel en geweldige stem kan Dirty Dog worden gezien als een geoliede machine die met elk nummer het publiek weet op te zwepen.

Plork en de Aannemers zijn ook geen onbekenden meer in het muzikale circuit. Het kwartet is uitgerust met een metselaar, stukadoor, timmerman en een (B)aardige idioot en deze muzikanten hebben zich de afgelopen vijf jaar ruimschoots bewezen. Multi-inzetbaar op zowel festivals, discotheken, feesttenten of in het kleine café aan de haven, nergens draaien deze heren hun hand voor om. Een greep uit de afgelopen jaren: Zwarte Cross, Dauwpop en Dutch Valley en daarnaast nog de vele optredens bij 3FM, Het glazen huis, Freaknacht, Ekstra weekend en Stenders Late Vermaak, waarbij ze menig 3FM Dj vaak tot muzikale wanhoop dreven.

Het optreden begint om 21.00 uur. Na 2019 houden Plork en de Aannemers het voor gezien. Dus dit is de kans om ze nog een keer live te zien.