Kijk mee in het huis van Egbert Stellink

Ruinen - Egbert Stellink woont al ruim negentig jaar op dezelfde boerderij in Ruinen waar hij vroeger met zijn ouders en broer woonde. De tijd heeft daar stilgestaan. Hij gebruikt geen gas; hij stookt op hout. Egbert zit vol prachtige verhalen en hij bewaart alles, ‘Dan krijg je een huis vol’. Niets gaat weg; spijkers kunnen weer recht, touwtjes kunnen altijd handig zijn.

Fotograaf en documentairemaker Anke Teunissen (geboren in de Wijk) heeft een prachtige film gemaakt over hoe Egbert leeft in zijn huisje aan de Ruinerdijk. Wil je meekijken in het leven van Egbert? Dat kan nu via een Virtual Realitybril. Het is spectaculair om mee te maken.

Belangstellenden kunnen de 20 minuten durende documentaire The Last Chair bekijken in ’t Neie Punt in Ruinen. Op woensdag 23 januari wordt de film tussen 09.00 en 13.00 uur vertoond. De kosten bedragen € 5,00 per persoon. Na opgave krijgt je direct te horen op welk tijdstip je precies kunt aanschuiven. Let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Aanmelden kan bij Eduard Annen: telefoonnummer 14 0522, mobiel (06) 12343575 of e-mail e.annen@dewoldenhoogeveen.nl.