Duurzaam Ruinen geeft voorlichting over warmtepompen

Ruinen - Duurzaam Ruinen houdt donderdag 10 januari een voorlichtingsavond over warmtepompen. De informatieavond over warmtepompen is bedoeld voor iedereen die een eigen woning heeft en meer wil weten of de mogelijkheden om gasverbruik te verminderen.

Moet binnenkort de CV-ketel vervangen worden en weet je niet goed wat er allemaal bij komt kijken bij de installatie van een warmtepomp? Dan informeert Duurzaam Ruinen je graag over de mogelijkheden.

Tijdens de informatieavond worden presentaties gegeven over wat warmtepompen zijn, waar je rekening mee kunt houden bij de installatie van een warmtepomp en welke leningen en financiële regelingen er mogelijk zijn vanuit de gemeente. Ook zijn er lokale installateurs aanwezig waarmee je in gesprek kunt gaan.

De informatieavond is gratis toegankelijk en start om 19.00 uur in Buitencentrum De Poort in Ruinen. Aanmelden kan door te mailen naar waltsep01@gmail.com. Deze bijeenkomst is tot stand gekomen in samenwerking tussen Duurzaam Ruinen, gemeente De Wolden, het Drents Energieloket en het onafhankelijk adviesbureau BDH.

De voorlichtingsavond is van 19.00 tot 21.30 uur in Buitencentrum De Poort, Kloosterstraat 12, in Ruinen.