Zaalvoetbal voor alle leeftijden

Ruinerwold - In sporthal DeBuddingehof in Ruinerwold wordt morgen het eerste Oliebollentoernooi van voetbalvereniging Ruinerwold gehouden. Dat gebeurt tussen 8.30 en 12.30 uur. Er hebben zich bijna 60 deelnemer aangemeld en die bestaan uit jeugdleden, senioren, leiders en trainers. Zelfs enkele niet-voetballende ouders trekken voor deze gelegenheid voetbalschoenen aan om samen met hun kind aan het toernooi deel te nemen.

De organisatie is zeer verheugd over het aantal deelnemers aan dit evenement. 'We hadden gehoopt op minimaal 40 deelnemers, dat we nu richting de 60 gaan is geweldig. Het bewijst dat er in Ruinerwold animo is voor een gelegenheidstoernooi waar gezelligheid, sportiviteit en plezier de ingrediënten vormen. Voetbal leeft in Ruinerwold, in alle leeftijdscategorieën, daar zijn wij als organisatie heel blij mee.'

De deelnemers zijn verdeeld in 8 landelijke topteams en een team bestaat uit 7 spelers. Die spelers zijn per team van uiteenlopende leeftijden, van 7-jarigen tot pubers en tot senioren.