Tandartspraktijk de Wijk opent de deuren

De Wijk - Tandartspraktijk de Wijk heeft Tandartspraktijk Visser overgenomen. Vanaf 1 januari worden alle patiënten en relaties van Tandarts Visser ondergebracht bij Tandartspraktijk de Wijk.

Tandartspraktijk de Wijk is, net als Tandartspraktijk Visser, gevestigd in de Wijk. ‘Wij zijn erg blij met de overname en wij heten de patiënten van harte welkom in onze nieuwe praktijk, welke gevestigd is aan Dorpstraat 10’, aldus de tandartsprakijk.

Jonge generatie

Naast de patiënten die vanuit Tandartspraktijk Visser meegaan, hoopt de tandartsprakijk mede door zich ook te richten op de jongere generatie, het patiëntenbestand uit te kunnen breiden. Bestaande en nieuwe patiënten kunnen gebruik gaan maken van meer diensten. Preventie staat hoog in het vaandel en de praktijk geeft ook voorlichtingen op scholen.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt om de praktijk op te zetten en de praktijkruimte in te richten. Vanaf 7 januari worden de clienten in de spiksplinternieuwe en moderne praktijk ontvangen.

Meer informatie op: www.tandartspraktijkdewijk.nl. Je kunt je via de website ook aanmelden als patiënt, of bel (0522) 442121.