Koekange krijgt eigen hardloopwedstrijd

Koekange - Koekange was een van de weinige dorpen van gemeente De Wolden waar nog geen hardloopwedstrijd werd georganiseerd. Daar lag dus een gat om op te vullen en dat is gelukt. De eerste editie van Loop Rondje Koekange zal op 10 juni van start gaan en is een initiatief van BEEsports.nl en Christina Tijmens.

Geen ultralange afstanden waar BEEsport.nl bekend om staat maar afstanden die voor een ieder te lopen zijn. Jeugdlopen van 1 en 2,5 kilometer en een 5 en 10 kilometer voor volwassenen en jeugd vanaf 15 jaar. Het parcours zal door de dorpskern van Koekange gaan, gedeeltelijk verhard en gedeeltelijk schelpenpaden. Start en finish zal in de buurt van de Sportlaan zijn.

Loopgroep Koekange

Wil jij je voorbereiden op het Loop Rondje Koekange? Dan kan je terecht bij Loopgroep Koekange. Deze loopgroep verzorgt looptrainingen op dinsdagavond. Onder leiding van ervaren trainers kan jij je perfect voorbereiden op de loopwedstrijd in Koekange. Voor informatie over het trainen bij loopgroep Koekange kun je mailen naar loopgroepkoekange@gmail.com.

Alle informatie over het Loop Rondje Koekange staat op www.looprondjekoekange.nl, hier kun je je ook inschrijven. Of stuur een mail naar: info@beesports.nl.