Stotijn Notariaat en Mediation neemt nieuwe vestiging in Ruinerwold in gebruik

Ruinerwold - Dijkhuizen 7, Ruinerwold. Bij veel inwoners van Ruinerwold staat nog vers in het geheugen dat hier hun Gemeentehuis was gevestigd. Het oorspronkelijke pand werd hier in 1849 als eerste gemeentehuis van Drenthe gebouwd. In 1903 werd het min of meer herbouwd en vergroot.

Sinds de gemeentelijke herindeling heeft het pand zijn functie als gemeentehuis verloren. Tegenwoordig is het als ‘Businesscentrum Het Raadhuis’ in gebruik bij meerdere bedrijven en stichtingen.

Verhuizen

Toen er dit najaar kantoorruimte rechts aan de voorzijde bij de entree vrijkwam en notaris Johan Stotijn hierover in gesprek raakte met de eigenaar van het gebouw, hakte hij de knoop door om naar deze plek te verhuizen. Al in 2016 besloot Stotijn notariaat & mediation de dienstverlening wat dichter bij de klanten uit Ruinerwold en omgeving aan te bieden en vestigde het notariskantoor zich hier op het bedrijventerrein De Hoge Akkers. De locatie Dijkhuizen 7 heeft met haar trapgeveltjes en markante uurwerk een karakteristieke uitstraling. Bovendien heeft het een prominentere en herkenbare plek in het dorp, direct aan de rotonde. Bezoekers kunnen parkeren aan de overkant van het gebouw.

De openingstijden van het full-service notariskantoor blijven in Ruinerwold vooralsnog op dinsdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur en op vrijdagochtend van 8.30 tot 12.30 uur. Vanzelfsprekend blijven klanten welkom op de vestiging in de Wijk. Daar zijn ze van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur geopend. Op dinsdag bovendien van 17.00 tot 20.00 uur.

Animo

‘Er is behoorlijk wat animo vanuit Ruinerwold, Ruinen en de omgeving. Mensen vinden het toch wel prettig om dichter bij huis met ons om tafel te gaan. Ook voor ouderen is het een uitkomst, dat merken we. We zijn en blijven graag een notariskantoor dat voor iedereen toegankelijk en bereikbaar is, ook wat ligging betreft’, aldus Johan Stotijn .

Meer informatie www.stotijnnotariaat.nl.