Doe mee met popkoor Nameless

De Wijk/IJhorst - We worden omringd door muziek. In winkels en winkelcentra word je door muzikale klanken verwelkomd, op de radio en de televisie hoor je niet alleen muziek als het om muziek gaat maar zijn melodieën ook vaak op de achtergrond van gesprekken te horen. Je zou bijna denken dat muziek altijd van buitenaf moet komen, maar dat hoeft gelukkig niet waar te zijn.

Zomaar ineens zit je vol met muziek. Misschien tikken je voeten een ritme, of trommelen je vingers op tafel een vrolijk ritme mee met een liedje dat je op de radio hoort. Soms betrap je jezelf erop dat je een melodietje zachtjes mee-neuriet, of sta je onder de douche een favoriet lied te galmen. En laten we wel wezen, muziek maakt dat je je beter gaat voelen en dat je blijer wordt.

Niet alleen maar samen

Het kan al best leuk zijn om zelf muziek te maken, maar het is nog leuker om dat samen met anderen te doen. Om samen muziek te maken kun je muziekinstrumenten gebruiken, maar ook gewoon je eigen stem. Je kunt gaan zingen in een duo, in een band of misschien in een koor. Als je samen zingt kun je elkaar helpen en versterken en dat maakt het allemaal nóg mooier.

Aansluiten bij een koor

Als je het leuk vindt om te zingen, nieuwe melodieën te leren en aanwijzingen te krijgen hoe je muzikaal het beste uit jezelf krijgt dan biedt Popkoor ‘Nameless’ de Wijk-IJhorst biedt de mogelijkheid om jou dit muzikale gevoel te laten ervaren. Iedere woensdagavond repeteert het koor in zaal ‘de Burcht’ op camping ‘de Vossenburcht’ Bezoensweg 5 IJhorst. Sinds afgelopen zomer staat het koor onder de bezielende leiding van de altijd enthousiaste dirigente Claudia Conijn. Als één van de weinige popkoren beschikt ‘Nameless’ over een eigen combo en dat is uniek. Iedereen is welkom in de Burcht op woensdagavond vanaf 20.00 uur om eens te kijken, te luisteren en sfeer te proeven.

Ben jij nieuwsgierig geworden? Bezoek de website www.popkoornameless.nl en volg het koor op facebook: www.facebook.com/Popkoor-Nameless.

Popkoor Nameless zingt zondagmiddag 23 december meerdere keren tijdens ‘Songs in the City’ in Meppel.