Clubkampioenen van Jeu de Bouleclub de Entekoele zijn bekend

Zuidwolde - De finale rondes voor de interne clubkampioenschappen van Jeu de Bouleclub de Entekoele uit zijn Zuidwolde zijn deze week gegooid. De clubkampioenen voor 2018 Rika Tijmes bij de vrouwen en Wim Muller bij de mannen.

De Jeu de Bouleclub gooit elke week op maandagmiddag en woensdagavond 2 partijen. Uit deze competities zijn er op de woensdagavond 4 periodekampioenen gekomen en uit de maandagmiddag 6 periodekampioenen, zowel bij de dames als de heren.

Spannende finales

De verschillende periodekampioenen hebben allemaal tegen elkaar gegooid en bij de woensdag- avond is bij de dames Frieda Veerbeek winnaar geworden en bij de maandagmiddag Rika Tijmes. De finale ging om 2 gewonnen partijen en hier is na een spannende strijd uiteindelijk Rika Tijmes kampioen geworden, de laatste partij werd gewonnen met 13 tegen 11.

Bij de heren ging de finalestrijd tussen woensdagavond kampioen Jan Snijder en maandagmiddagkampioen Wim Muller. Wim Muller werd de kampioen door in de finale gelijk 2 partijen te winnen. De clubkampioenen zijn voor 2018 dus geworden Rika Tijmes en Wim Muller.