Onthaasten tijdens Kerstrondje Ruinerwold

Ruinerwold - Voor de negentiende keer wordt dit jaar het Kerstrondje gehouden in Ruinerwold. Op 8 en 9 december worden tussen 11.00 en 17.00 uur weer vele bezoekers verwacht voor de tien bedrijven die volledig zijn ingericht in de kerstsfeer.

Het thema dit jaar is ‘onthaasten’. ‘Ga lekker zitten en geniet van alle mooie dingen die wij u bieden’, aldus de organisatie. Op de Facebookpagina van het Kerstrondje is tevens een fotowedstrijd te vinden: maak de meest relaxte kerstfoto en maak kans op een mooie prijs. De eerste prijs van deze wedstrijd is een etentje voor twee personen bij café de Kastelein en de tweede prijs is een relax pakket. De foto kan verzonden worden naar info@kerstrondje.nl

Muziek

Tijdens het Kerstrondje zorgen de Dickens singers voor live muziek op 8 december om 14.00 uur bij het Groene Geschenk. Om 15.00 uur gaan ze door naar de Karstenhoeve en eindigen om 16.00 uur in de kerk in Blijdenstein. Bij alle deelnemers zijn er leuke bezienswaardigheden, gezelligheid, warmte en knusheid, eten en drinken.

Het rondje is met de fiets of de auto te maken. De deelnemers dit jaar zijn Wever&Co, Inouthout, ’t Bakhuus, Groene Geschenk, De Karstenhoeve, Kerk Blijdenstein, Schilder Remmelts, Café de Kastelein, Natte neuzen hoeve en de Bloesemkrans. Er zijn ieder jaar weer een paar nieuwkomers, maar ook ‘oude getrouwen’. Bij elk bedrijf kunnen bezoekers kennismaken met de activiteiten die daar plaatsvinden. op de meeste locaties is ook aan de inwendige mens gedacht en kan typerend eten en drinken worden gekocht en genuttigd. Van de afgelopen jaren is bekend dat iedereen heel erg zijn best doet. De deelnemende bedrijven zijn per fiets en per auto te bereiken.

Kijk voor meer informatie op www.kerstrondje.nl of op de Facebookpagina.