Groencentrum Zuidwolde houdt sfeervolle koopzondag

Zuidwolde - Sinterklaas is deze week nog in ons koude kikkerlandje en dat betekent dat Groencentrum Zuidwolde traditiegetrouw de zondag daaropvolgend geopend is. Met de kerst in het vooruitzicht belooft het zondag 9 december wederom een sfeervolle dag te worden met een groot en fraai assortiment aan kerstartikelen en leuke acties en aanbiedingen.

Eigenaren Wietze Hofman en Geke Kikkert hebben twee maanden de nodige voorbereidingen getroffen en kijken erg uit naar de sfeervolle koopzondag. ‘Er is een knutselactiviteit voor de kinderen, er wordt gratis glühwein en warme chocolademelk geschonken en voor iedere betalende klant is er een leuke kerstattentie.’

Kerstparadijs

Groencentrum Zuidwolde is omgetoverd tot een kerstparadijs en er staan alle soorten kerstbomen te wachten om thuis opgetuigd te worden. De klant waant zich binnen in een walhalla voor kerstliefhebbers. Fraai versierde en verlichte kerstbomen in mooie kleuren staan verspreid in de winkel opgesteld. Ook wie inspiratie wil opdoen om zijn huis in kerstsfeer te brengen is bij Groencentrum Zuidwolde aan het juiste adres. Wietze: ‘We hebben een groot assortiment losse kerstartikelen. Denk hierbij aan een grote variatie kerstballen en vele andere soorten hangers voor in de kerstboom.’ Er zijn vele kerststukken van elk gewenst formaat verkrijgbaar. Ook de creatieveling onder ons zal zijn ogen uitkijken bij het zien van de vele versierselen en kerstdeco-artikelen die verkrijgbaar zijn om bijvoorbeeld zelf een kerststuk of kerstkrans samen te stellen.

Wietze en Geke bedienen zowel particulieren als de zakelijke markt en draaien niet gauw ergens hun hand voor om. Groencentrum Zuidwolde is gevestigd aan de Burg. Tonckensstraat 53a en is zondag 9 december van 11.00 tot 17.00 uur geopend.