Veel entertainment tijdens kerstmarkt in Ruinen

Ruinen - Ook dit jaar is er een kerstmarkt in het prachtige Ruinen. Dit jaar zal de kerstmarkt op 8 december plaatsvinden.

Er wordt weer flink uitgepakt. De vele kraampjes, stands en verkoopwagens met allerlei artikelen zullen bezet zijn door winkeliers, kooplieden en hobbyisten. Perfect om heerlijk te struinen en te zoeken naar prachtige kerstcadeaus en snuisterijen.

Jong en oud

Naast deze kraampjes is er uitgebreid entertainment. Zo is er voor de kleinere onder ons een springkussen en kunnen er heerlijke broodjes gebakken worden. Jong en oud kan wegdromen bij een prachtige kerststal welke centraal opgesteld zal staan. Hierbij is dit jaar een foodplein, met een breed aanbod: van biologische friet tot een heerlijke zoete stroopwafel. Het geheel wordt opgevrolijkt door live kerstmuziek.

Al met al is deze kerstmarkt zeker de moeite waard voor een bezoekje. De kerstmarkt duurt van 14.00 tot 20.00 uur en is geheel gratis toegankelijk. Meer informatie kunt u vinden op www.marktenenbraderieen.nl of bel met 06-24831603.