Word jij een Koekanjer?

Koekange - Iedereen wil natuurlijk meedoen aan het allereerste Loop Rondje Koekange op 10 juni. Maar hoe kom je in vorm en weet je zeker dat je 5 kilometer (of 10 km) kunt lopen en je een echte KoeKanjer bent op 10 juni?

De Loopgroep Koekange gaat je helpen. Voor het Loop Rondje Koekange is er een speciale aanbieding. Samen met de trainers word je klaargestoomd voor de start in 14 trainingen. De eerste training is op dinsdag 5 maart. De laatste training voor deze clinic is op 4 juni. Bij voldoende deelname komt er een extra trainer. De train(st)ers zijn deskundig en ervaren en zorgen voor afwisselende trainingen ergens in of om Koekange.

Samen trainen motiveert

Je mag natuurlijk in overleg ook eerder komen en na 10 juni ook blijven trainen. Je zult tijdens de trainingen ontdekken dat samen trainen motiveert om te blijven werken aan je conditie en gezondheid.

De trainingen zijn elke dinsdag van 19.30 tot 20.30 uur en gaan van start bij de parkeerplaats van Korfbalvereniging KIA, Sportlaan 41, Koekange.

Voor meer informatie over aanmelden, betaling enzovoort, stuur een e-mail naar loopgroepkoekange@gmail.com of bezoek www.facebook.com/LoopgroepKoekange.

Meer info over het Loop Rondje Koekange zie: www.looprondjekoekange.beesports.nl.