Vrijwilligers van VakantieKids houden leuke activiteiten

Zuidwolde - Ook in de afgelopen kerstvakantie hadden de vrijwilligers van de VakantieKids Zuidwolde een gezellige activiteit in petto voor de kinderen van alle basisscholen in Zuidwolde en omgeving. De locatie van CBS De Heidevlinder was de plek waar het allemaal ging gebeuren.

Op de tweede dag van het nieuwe jaar konden de kinderen bingo spelen met leuke prijzen en in de gymzaal was een spellencircuit uitgezet. Nathalie Visscher van de VakantieKids kijkt weer tevreden terug op deze activiteit die de vrijwilligers hadden voorbereid. ‘In de middag hebben 32 kinderen van de onderbouw deelgenomen en 's avonds zijn 50 kinderen van de bovenbouw geweest. Een mooie opkomst.’

VakantieKids houdt jaarlijks kinderactiviteiten tijdens de voorjaars-, mei-, herfst- en kerstvakantie op wisselende locaties. Het middagdeel is altijd gereserveerd voor de kinderen uit groep 1 tot en met 4 en ’s avonds zijn de kinderen van de bovenbouw, groep 5 tot en met 8, welkom. De organisatie van de VakantieKids Zuidwolde draait geheel op vrijwilligers en wordt in veel gevallen mede mogelijk gemaakt door lokale ondernemers en/of sponsoren. Informatie: vakantiekids@gmail.com of volg VakantieKids via Facebook.