Autobedrijf Timmerman wordt Autobedrijf Jack Burgwal

De Wijk - Autobedrijf Timmerman in de Wijk heet per januari Autobedrijf Jack Burgwal. De naamsbekendheid van het autobedrijf was in de regio al behoorlijk groot. Maar met de naamsverandering ontstaat er nog meer duidelijkheid. Voor de klanten gaat er niets veranderen, vertelt Jack Burgwal, die het autobedrijf vier jaar geleden overnam van Jan Timmerman.

Autobedrijf Timmerman in de Wijk heet per januari Autobedrijf Jack Burgwal. De naamsbekendheid van het autobedrijf was in de regio al behoorlijk groot. Maar met de naamsverandering ontstaat er nog meer duidelijkheid. Voor de klanten gaat er niets veranderen, vertelt Jack Burgwal, die het autobedrijf vier jaar geleden overnam van Jan Timmerman.

Achter de schermen was er nog wel het een en ander te doen. Nieuwe logo’s, reclame materiaal, briefpapier en ook een geheel vernieuwde website werden gerealiseerd. ‘Ja, het was even hectisch, maar als het moet gebeuren, dan ook gelijk in een keer goed’, vertelt Burgwal.

Vertrouwde adres

Het autobedrijf blijft voor de klanten het vertrouwde adres voor onderhoud en reparaties en voor de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s. Service en kwaliteit leveren en transparant zijn, daar komt het kortweg op neer bij autobedrijf Jack Burgwal. En niet te vergeten een werkplaats met technisch goed geschoold personeel maakt het universeel autobedrijf (de VW en Audi specialist) uit De Wijk tot een full service autobedrijf. Klanten uit de hele wijde regio weten de weg naar het autobedrijf te vinden zo is gebleken.

Het aanbod dat dagelijks wisselt laat een constante voorraad zien van ruim veertig auto’s zowel nieuwe als jong gebruikte occasions. Volkswagen en Audi zijn hierbij voor het grootste gedeelte vertegenwoordigd. Ook andere merken verdringen zich om een plaats in de showroom. Burgwal: ‘Klanten kunnen hier terecht voor het complete onderhoud, schadeherstel en de APK keuring van alle merken. We zijn daarentegen geen prijsstunter, maar ook zeker niet de duurste. Bij ons geen addertjes onder het gras. We hanteren een all-in prijs bij het afleveren van een auto en proberen de klant zo goed mogelijk te helpen en adviseren’.

Met name dat laatste betekent ook dat er auto’s worden opgehaald uit het gehele land. ‘Dan krijgen we een zoekopdracht naar een bepaald type automerk. Ook dat is mogelijk. Voor de klant biedt dat een zekerheidsgarantie dat ze hier terug kunnen komen.’

Autobedrijf Jack Burgwal is tevens aangesloten bij Bosch Car Service, Bovag en Stichting Nationale Auto Pas die de kilometers registreert van alle auto’s in Nederland. ‘En sinds kort zijn we ook een erkend leerbedrijf.’ Meer informatie www.burgwal-autos.nl.