Het Franse gevoel op het Drentse platteland

Koekange - De Drentsche Brocante Fair wordt alweer voor de zevende keer gehouden. Dat het een succes is, blijkt uit de vele mensen die jaar op jaar terugkomen. Op zaterdag 2 juni toont een grote groep enthousiaste brocanteurs weer een prachtige sortering brocante.

Het pure onvervalste brocante en antiek. Landelijk, romantisch, robuust of industrieel: voor elke smaak is er wel iets te vinden. Gezellig rondstruinen langs de vele kramen, ieder met een geheel eigen stijl. De gemoedelijkheid en de plattelandsrust zorgen ervoor dat bezoekers heerlijk ontspannen en hun verzameling kunnen uitbreiden of zich laten inspireren door het vakkundig geëtaleerde aanbod.

Ondertussen kunnen bezoekers genieten van een lekker drankje met daarbij ambachtelijk gemaakte Franse hartig-en zoetigheden, die met veel zorg zijn gemaakt. Daarnaast is er ook een zalmroker waar je ter plekke een heerlijk broodje warme zalm kan eten of een stuk kunt afhalen om mee te nemen naar huis. De fair is makkelijk te bereiken en er is voldoende en gratis parkeergelegenheid. Honden zijn aangelijnd welkom. Het evenement wordt gehouden van 10.00 tot 16.00 uur aan de Dorpsstraat 68 in Koekange. Meer informatie is te vinden op www.dewinkelkoekange.nl of op de Facebookpagina.