Kinderen ontvangen diploma Foutloos Rekenen

Echten - Foutloos Rekenen is recent een samenwerking aangegaan met Maram-onderwijs in Echten. Zondag 3 juni kreeg de eerste groep kinderen in het Noorden, hun diploma feestelijk uitgereikt door Anneke van Proosdij. Zij heeft deze kinderen in twaalf weken de gehele basisschoolstof rekenen bijgebracht. Dat is wel even bikkelen voor de kinderen, maar het resultaat telt.

Foutloos Rekenen gaat voor betere kwaliteit in het rekenonderwijs. Automatiseren is hierbij van groot belang. Het is dan ook geen bijles, maar een volwaardige rekencursus waarvan kinderen hun leven lang profijt zullen hebben. Door de kleine groepen (maximaal vier kinderen) krijgen kinderen volop individuele aandacht. Het is een bewezen lesmethode waarbij ook zeven dagen per week online huiswerkbegeleiding wordt gegeven, inclusief citotraining.

Ook voor aankomend schooljaar zijn er weer volop mogelijkheden voor kinderen uit de groepen 6, 7 en 8. Informatie: www.foutloosrekenen.nl of (020) 7521766. De leslocatie voor Noord-Nederland is Oshaarseweg 32 in Echten.