Nieuw kantoor Glasvezel De Wolden gaat bruisend open

Zuidwolde - Het nieuwe kantoor van Glasvezel De Wolden, aan de Hoofdstraat 41A in Zuidwolde, wordt zaterdag 16 juni om 10.00 uur feestelijk geopend met een bruisend evenement dat de titel ‘De Toekomst is NU!’ heeft gekregen. In en rond het nieuwe kantoor kan die dag van 10.00 tot 16.00 uur bekeken en zelfs aan den lijve ervaren worden wat er allemaal mogelijk is met en dankzij glasvezel.

Het dynamische bedrijf Virtuo - Build4Power zal aanwezig zijn met twee spectaculaire virtual reality games die ook ter plekke uitgeprobeerd mogen worden! Jouw.Buzz is aanwezig met een bus vol tablets en andere apparatuur en volop info over cursussen. AVM, fabrikant van de Fritz!Box demonstreert het slimme huis of Smart Home. Het jonge bedrijf Sleutelstudent en de dynamische start-up EigenWolkje presenteren zich en voor de allerkleinsten zijn er een springkussen en een balonnenclown.

Ook de vrijwilligers van Glasvezel De Wolden staan klaar bij hun caravan op het feestterrein. De eerste honderd bezoekers maken kans op een Jumbo-tas vol paarse boodschappen. Koen Termeulen trekt om 14.00 uur de winnaars.

Alle bezoekers krijgen sowieso een kleine attentie van Glasvezel De Wolden.