JO17-2 haalt bekerfinale

Zuidwolde - Door de goede resultaten wist het team JO17-2 van Jeugdvoetbal Zuidwolde (JVZ) de bekerfinale te bereiken, die onlangs werd gehouden op het sportcomlex in Joure.

Al snel werd duidelijk dat de tegenstander, Eastermar JO17-1, fysiek wat sterker was en dat het een hele klus voor de jongens uit Zuidwolde zou worden. Eastermar kwam om 0-1 voorsprong. Ondanks goede kansen kwam het niet tot de gelijkmaker. Deze wedstrijd was een echte bekerfinale, want JVZ ging tot het gaatje. Eastermar hield goed stand en ging uiteindelijk met de beker met de grote oren naar huis. JVZ mocht de beker met de kleine oren en een medaille in ontvangst te nemen. Het team van JVZ JO17-2, tevens het beste team van Drenthe in deze categorie, kan in ieder geval terugkijken op een mooi seizoen.

JVZ JO17-2 bestaat uit Koen Leerdam, Jur Dekker, Marten Leuverink, Randy Kuiper, Twan van ’t Zand, Guido Frijlink, Hylke Klein, Twan de Weerd, Alenge Bolembo, Melvin Benjamins, Arjen Braad, Tom Nijholt, Tristan Vredenborg en Tim de Zwarte. Leider is Gerrit Dijkstra. Trainers zijn Mark Dijkstra en Stefan Dijkstra.