Hobbyïsten zijn welkom op Montmartre Ruinen

Ruinen - Dat Femke Anne al jaren heel actief is in Ruinen is algemeen bekend. Inmiddels is haar galerie aan de Brink 5 uitgegroeid tot een bruisende plek waar dorpsbewoners en toeristen graag komen om elkaar te ontmoeten, kadootjes te kopen of hun gratis krantjes op te halen. Een van de activiteiten is Montmartre Ruinen, dit jaar op zondag 29 juli.

Je kunt in het atelier van Femke Anne gezellig workshoppen met familie, collega's of vrienden en je kunt er heerlijk struinen in de mooie galerie op de eerste verdieping of in het bijzondere winkeltje op de begane grond. En of dat nog niet genoeg is doet Femke Anne er sinds november van vorig jaar ook nog de toeristinfo bij. Eén keer per jaar is het tijd voor Montmartre Ruinen, het evenement dat Femke Anne al voor de 20e keer houdt.

Montmartre Ruinen wordt dit jaar gehouden op zondag 29 juli van 13.00 tot 17.00 uur. Het evenement is bedoeld voor kunstenaars en hobbyisten van alle niveaus die aan het publiek willen laten zien wat ze maken. De middag zorgt ieder jaar weer voor een komen en gaan van nieuwsgierige bezoekers en passanten waar natuurlijk ook de omliggende horeca op de Brink blij mee is. Het leuke aan Montmartre Ruinen is de enorme diversiteit aan deelnemers, ze komen overal vandaan, de creativiteit is enorm. Ook dit jaar is de regel 'als je zelf een tafel/stoel meeneemt, kun je gratis deelnemen. Voorwaarde voor deelname is dat je alleen eigengemaakte dingen mag laten zien en verkopen. Vooraf aanmelden bij Femke Anne is verplicht.

Ieder jaar verzint Femke Anne weer een leuke toevoeging. ​Dit jaar werkt ze voor het eerst samen met kraamverhuurbedrijf Wildro. Hier is een bijzonder aanbod uit voortgekomen, namelijk dat kunstenaars en hobbyïsten die graag een kraam willen die kunnen huren voor 25 euro. Het geheel gaat er als volgt uit zien: de kunstenaars en hobbyisten die gratis deelnemen zitten midden op de Brink. De kramen worden aan de buitenrand van het gras op de Brink geplaatst in een grote kring om de kunstenaars heen. Femke Anne hoopt van harte dat het een heel mooi evenement zal worden. Wie zich nog wil aanmelden kan dat doen via www. femke-anne.nl of (06) 14348108. Een kraam huren kan rechtstreeks via www.wildro.nl

www.femke-anne.nl