Deze kinderen behalen hun zwemdiploma

Dieverbrug/Ruinen - De leerlingen van zwemschool Annette hebben afgezwommen in het bad Hesselingen in Meppel. De leerlingen kregen de opleiding in het bad van Landgoed ‘t Wildryck te Dieverbrug en zwembad Landclub’ in Ruinen. Het diplomazwemmen werd afgewerkt onder toezicht van de heer Tom van Dijk, die namens de NRZ (nationale Raad Zwemgelegenheid) aanwezig was. Hij was zeer onder de indruk van het goede zwemmen van de kinderen en de goede organisatie en gaf daarom de zwemschool ‘zeer goed’ als beoordeling. De kinderen die zwemles hebben in Dieverbrug en Ruinen lessen in de zomervakantie gewoon door in de ochtenden.

De beoordeling van de kinderen was in handen van Greetje Pekel en de organisatie werd gedaan door Ria Blaauw, Denise Koerhuis, Ronnie Broer, Femmy Hof en Zwaantje Doorten.

Voor het A-diploma zijn geslaagd: Lily Bruinenberg, Silke Kramer, Lars Westerveen, Liz Molenkamp, Mirthe Hatzmann, Aijro de Vries, Stijn Froma, Kick Stolte, Tijmen Westerhof, Tim Kats, Meike Veldhuizen, Milan Vredeveld, Emily van Eck, Jesse van Es en Jesse de Vries.

Voor het diploma B zijn geslaagd: Berndt Hoge, Sophie Westenbrink, Ruben Jan Wemmenhove, Marlouh Stevens, Djenn Tupamahu, Maud Valent, Iris Koopman, Esmay Pattipeiuhu, Pepijn ter Heide, Roos Fernhout, Lisa Doornbos, Jasmine Doornbos, Sara Doornbos, Fleur Mulder, Olaf Sikkenga, Femke Bloemberg, Sanne Brinkman, Chantal van Santen, Kyano Kriekjes, Mats Jansen, Karijn Leunge, Sam Stevens, Kick Smid, Sil ter Horst, Connie Spijkerman, Sylvie Spijkerman, Loïs de Weerd, Lieke Baas, Luuk Jonkman, Tom van Dijk, Zepp van Zijl en Merijn van Vliet.