Nico Inberg is te gast bij Ondernemend De Wolden

Veeningen - Ondernemersplatform De Wolden organiseert in samenwerking met gemeente De Wolden ook dit jaar de netwerkbijeenkomst Ondernemend De Wolden. Te gast is onder meer Nico Inberg, boerenzoon uit Koekange en nu een van de meest gewaardeerde beursanalisten van Nederland.

Het Concours Hippique De Wolden vormt het prachtige decor van deze bijeenkomst. Het thema van dit jaar is ‘identiteit’. Wat heeft invloed op uw identiteit? Heeft een geboorteplaats invloed? Zijn Drentse wortels beperkend of juist stimulerend in een carrière?

Hier wordt aan een grote ‘De Wolden Draait Door’ tafel over gesproken met Nico Inberg, maar ook met Jan Bloemhof van Bloemhof en Pleiter autohandel. Hij noemt zichzelf het domme slagerskind uit Dedemsvaart, maar is uitgegroeid tot een van de grootste autoverkopers van Nederland. Verder te gast Ronald Lubbers, bestuursvoorzitter van FC Emmen en ontwikkelaar van de Aldi in Zuidwolde, en Helma Lodders, Tweede Kamerlid, woordvoerder op gebied van onder andere landbouw, voedselkwaliteit, NVWA en de Belastingdienst.

De toegang tot deze netwerkbijeenkomst is gratis, maar aanmelden is verplicht. Ondernemers die de bijeenkomst bij wille n wonen, moeten voor 14 juli een e-mail sturen naar aanmeldench@dewolden.nl. Vermeld hierin naam, bedrijfsnaam en het aantal personen dat komt.