Kinderen genieten van eindshow streetdance Atlas Sport

De Wijk - De eindshow van streetdance is helemaal geslaagd. Alle kinderen van de dansgroepen van Atlas Sport stonden vrijdag 13 juli tijdens de eindvoorstelling van streetdance in de spotlights.

Na het doornemen van de generale repetitie was het dan eindelijk zover: de eindvoorstelling. Zowel de kinderen als de streetdance instructeur hebben er enorm naar uitgekeken. Vanaf 19.15 uur gingen de deuren open en druppelden al veel mensen binnen. Om 19.30 uur begon de eindshow en zaten er ongeveer 150 familieleden en kennissen in de zaal. Allemaal met één doel: hun kind zien dansen.

Na de openingsdans met alle dansgroepen was het de beurt aan de individuele groepen 5-7 jaar, 8-9 jaar, 10-12 jaar en 13-17 jaar. Nadat alle dansgroepen hebben gedanst, werd de winnaar van de muziekbingo bekendgemaakt. De muziekbingo is een bingo met de dansnummers van de kinderen op de kaart die na elke dans werden weggestreept. Atlas Sport heeft de twee gelukkige winnaars blij kunnen maken met een vrolijk zomerpakket en een compleet bakpakket.

Vervolgens kwam de tweede ronde waar alle kinderen nog een dans lieten zien en ter afsluiting een einddans met alle dansgroepen. Na de eindshow was er de gelegenheid om een kopje koffie/thee en ranja voor de kinderen te drinken.

Wat hebben de kinderen en het publiek genoten. Iedereen heeft zich goed vermaakt en de kinderen zijn een ervaring rijker door het optreden op een podium voor een volle zaal publiek. Op naar het volgende dansseizoen.