53ste RegioBank Drentse Fiets4Daagse gaat van start

Regio - Het grootste en gezelligste fietsfeest gaat dinsdag van start. De 53ste RegioBank Drentse Fiets4Daagse. Zo’n 500 vrijwilligers staan te popelen om de deelnemers te verwelkomen in de startplaatsen.

Vanuit acht verschillende startplaatsen worden er routes aangeboden die kunnen variëren tussen 25 en 100 kilometer. Voor de sportieve fietsers is er de ATB-route in Hoogersmilde of de lange afstanden met GPS vanuit Assen. De toerfietsers kunnen kiezen uit 30, 40 of 60 kilometer. Bovendien kunnen deelnemers niet alleen vanuit Norg de RollOn-route rijden, maar dat kan nu ook in Assen, Meppel en Emmen.

Fiets dwars door Plopsa Indoor

Kinderen tellen ook mee. De 4Kids-route is alle dagen te fietsen vanuit de startplaats Emmen. Zin in een obstakelrun of een potje bowlen? Dit kan allemaal op de 4Kids-route van Emmen. Voor het eerst en voor één dag gaat de 4Kids-route in Dalen van start. Uniek, want het is mogelijk om dwars door Plopsa Indoor te fietsen, waarbij de kinderen ook nog op de foto kunnen met enkele Disney figuren.

Op woensdag het langverwachte Grootste, Gratis en Gastvrije Ontbijt. Kijk voor een uitgebreid programma van alle startplaatsen op de website

Iedereen kan 1, 2, 3 of 4 dagen fietsen. Aanmelden kan online of bij het secretariaat in de startplaatsen.