Feestelijke opening Aldi Zuidwolde

Zuidwolde - De nieuwe Aldi-vestiging aan de Wethouder Klunderstraat in Zuidwolde wordt op vrijdag 27 juli feestelijk geopend. De opening wordt verricht door wethouder Jan ten Kate en filiaalleider Gerard Sewüster.

Verse producten

De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer voor de klant. Het assortiment is verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt: de eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal 20 euro aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Met de kraskaarten zijn prijzen als PC’s, camera’s of een tegoedbon ter waarde van 250 euro te winnen. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er -zolang de voorraad strekt - een gratis herbruikbare Aldi-tas.

Ruime winkel

De enthousiaste filiaalleider Gerard Sewüster vertelt: ‘Wij zijn als team bijzonder trots om in dit mooie nieuwe filiaal te mogen werken. Iedereen gaat verrast worden. Alleen al door de lekkere verse broodjes. Met veel aandacht voor verse producten en een ruime winkel in een nieuwe stijl kunnen we de klant nog beter bedienen. Wij zijn in ieder geval klaar voor een mooie toekomst in Zuidwolde. We heten iedereen van harte welkom.’

De nieuwe winkel beschikt over voldoende gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 21.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur.