Deze dieren zoeken een baasje!

Beilen - Provinciaal Dierentehuis Beilen stelt twee dieren voor die een nieuw baasje zoeken. Deze week zijn dat de herder Anne en de kater Foeke.

Anne is een mechelse herder en geboren in 2015. Ze is hier gekomen omdat haar eigenaar niet meer voor haar kon zorgen. Anne heeft veel energie en gaat graag mee wandelen. Naar andere honden kan ze wat wisselend reageren. Ook heeft ze even nodig om aan vreemde mensen te wennen. Ze richt zich erg op 'eigen' mensen.

Anne is waaks. Het lijkt ons niet verstandig om haar te plaatsen bij katten en kleine kinderen. We verwachten dat Anne na gewenning wel eventjes alleen thuis kan zijn, maar dit zal wel rustig opgebouwd moeten worden. Pittig hondje dat op zoek is naar een actieve eigenaar die wat met haar gaat doen!

Foeke is een kater die barstensvol energie zit en het leven als een feestje ziet. Als je de afdeling binnenstapt komt hij met veel enthousiasme aanstormen om even geaaid te worden en stormt vervolgens net zo enthousiast weer weg om lekker te gaan spelen. Foeke is bij ons terug gekomen omdat hij het niet naar z'n zin had op een flat en is nu op zoek naar een huis waar hij lekker naar buiten kan en de buurt op stelten kan zetten.

Foeke kan redelijk overweg met andere katten, maar niet alle katten waarderen zijn drukheid. Foeke is erg aanhankelijk en komt ook bij je liggen als hij is uitgespeeld.

Voor meer informatie kunt u maandag tot en met woensdag, vrijdag en zaterdag tussen 12.00 - 16.00 uur terecht bij het Provinciaal Dierentehuis Beilen, Ossebroeken 4 in Beilen, tel. (0593) 523232.