Zwembad De Slenken sluit af met eindfeest

De Wijk - Het einde van een fantastische zwemzomer nadert. We hebben maandenlang kunnen genieten van heerlijk weer en heel veel mensen kwamen lekker zwemmen in zwembad De Slenken. Nog een paar weken en dan zit het zwemseizoen er weer op. Op zaterdag en zondag 1 en 2 september wordt de zwemomer groots afgesloten met een geweldig eindfeest.

Op zaterdagochtend is er afzwemmen en om 12.00 uur opent wethouder Jan van 't Zand de mooie outdoor fitness. Iedereen mag er acrobatische toeren op uithalen. Vanaf 13.00 uur is er een stormbaan in het diepe en een waterdoolhof in het ondiepe bad en ook op de kant is er volop vermaak voor iedereen.

Op zondag 2 september gaat het feest gewoon nog even door. Iedereen is dan weer gratis welkom en de stormbaan en het doolhof liggen nog in het water. Er wordt ook een picknick @ the pool gehouden waarbij de eigen gevulde picknickmand natuurlijk welkom is. Het zwembad zorgt voor hamburgers en pizzapunten en natuurlijk is de kiosk ook 'gewoon' open. Vanaf 15.00 uur is er een minifestival met een spetterend optreden van De Wiek live XL, de band die de tent met het Wijker Feest op de kop zette.