Start KRASPAS actie in Zuidwolde

Zuidwolde - In Zuidwolde start maandag 3 september de KRASPAS-actie. Een samenwerkingsactie tussen 22 ondernemers in Zuidwolde, die de consument stimuleert om aankopen in Zuidwolde te doen. De actie duurt vier weken en is gratis voor de consument.

Hoe werkt het

Bij elke aankoop bij één van de deelnemende winkels in Zuidwolde, ontvang je gratis een KRASPAS. Als je de kraslaag wegkrast zie je direct welke prijs je gewonnen hebt. Dit kan een van de hoofdprijzen zijn, maar ook een leuke aanbieding van een van de deelnemers. ‘Het interessante van de KRASPAS is dat we klanten actief naar elkaar doorverwijzen’, aldus Koen Termeulen van Jumbo Termeulen. ‘Een klant die bij mij zijn boodschappen doet, kan bijvoorbeeld 20% korting op een artikel naar keuze winnen bij Dio Zuidwolde of een 2e kopje koffie gratis bij Petite Mangerie.’

Winkels

In totaal doen er tweeëntwintig ondernemers mee met de KRASPAS-actie. De deelnemende bedrijven zijn: Jumbo Termeulen, Mitra Visser, Henk Dekker Mode, Stuifzand Allerhande, Autobedrijf Wemmenhove, Blokker Zuidwolde, Bloem & So, Petite Mangerie, Marco Optiek, Kunstzinnig, Juwelier Dekker, Beddenspecialist Dekker Slapen, Compleet in Beeld, Bellini, Discus Zuidwolde, Slagerij Bouwman, DIO Zuidwolde, Autobedrijf Heuvelman, Hubo Zuidwolde, Van der Laan Tweewielers, Van Genne Schoenen en Schoonheidssalon Sa Beauty.

Prijzen

De consument kan met de KRASPAS-actie verschillende prijzen winnen, waaronder 1 minuut gratis winkelen, een kinderfiets, accuboormachine, fotoshoot, high tea voor twee personen, zonnebril, horloge en een zeer groot aantal waardebonnen variërend van 5 tot wel 100 euro. Naast de hoofdprijzen kan de consument ook 1 van de 9000 gratis producten van Jumbo Termeulen winnen.

Een overzicht van alle prijzen en de spelregels is te vinden op www.kraspas.nl/zuidwolde.