Yara en Paul zoeken een baasje

Provinciaal Dierentehuis Beilen presenteert deze week Yara en Paul.

‘Yara is wegens omstandigheden bij ons teruggekomen en is op zoek naar een rustig huisje en een baasje met wie ze veel kan knuffelen. Yara vindt veel dingen enorm spannend en heeft de tijd nodig om te wennen aan nieuwe situaties. Ze zoekt veel steun bij haar baasje en kan uit paniek soms wat snaaien. Doorbijten doet ze niet, ze handelt echt vanuit onzekerheid.

We plaatsen haar daarom niet in een druk gezin met jonge kinderen. Katten vindt Yara erg gezellig, evenals het gezelschap van een kleine hond. Grote honden vindt ze eng. Inmiddels kent Yara ook een aantal commando's, ze loopt keurig mee aan de lijn en kan prima even alleen thuis zijn.

Dit lieve dametje zoekt een baasje die haar rustig benadert. De aanwezigheid van een stabiele kleine hond zal voor Yara waarschijnlijk erg fijn zijn.

Kater

Paul is een gezellige kater van volwassen leeftijd. Hij is bij ons altijd goed te pas. Paul is gek op aandacht en is graag buiten te vinden. Hij kan prima met andere katten, maar ze moeten niet de baas over hem willen spelen.’

Voor meer informatie kunt u maandag tot en met woensdag, vrijdag en zaterdag tussen 12.00-16.00 uur terecht bij het Provinciaal Dierentehuis Beilen, Ossebroeken 4 in Beilen, tel. (0593) 523232.