De Hoge Hoed zoekt bestuursleden

Zuidwolde - De Hoge Hoed is een nieuw initiatief in Zuidwolde dat naar verwachting binnenkort van start gaat. Kenmerkend voor de Hoge Hoed is dat vooraf niet precies vaststaat wat het programma is. Door de vragen en ideeën van leden, inwoners, ondernemers en vanuit de gemeente kan ieder idee tot een nieuw initiatief leiden. De voorbereidingsgroep zoekt naar enthousiaste bestuursleden die de Hoge Hoed tot een succes gaan maken.

Activiteiten

Inwoners van 8 tot 88 jaar kunnen vanuit de Hoge Hoed bijvoorbeeld aan de slag gaan met hun hobby of klussen en ze leren ambachtelijke en creatieve vaardigheden. Ook kunnen inwoners met ambachtelijke of creatieve talenten dit via de Hoge Hoed aan anderen overbrengen. De Hoge Hoed zal beschikken over verschillende ruimtes, gereedschappen en apparatuur om hout, metaal, steen, leer, glas en andere materialen mee te (leren) bewerken.

De Hoge Hoed

De Hoge Hoed heeft als uitgangspunt dat het een laagdrempelig bewonersbedrijf is, gerund door vrijwilligers en voor alle inwoners van Zuidwolde en omstreken. De Hoge Hoed wil ook een plezierige plek zijn waar iedereen welkom is voor een gezellige kop koffie of juist om aan de slag te gaan.

In Zuidwolde is een aantal inwoners aan de slag gegaan met het opzetten van dit bewonersbedrijf. Om De Hoge Hoed succesvol op te starten is de voorbereidingsgroep nu op zoek naar gemotiveerde bestuursleden. Binnenkort wordt de zoektocht verder uitgebreid naar actieve vrijwilligers en vrijwillige vaklui.

Voor informatie bel of mail Sjoerd Reinstra: 06-23577882 of sjoerd.reinstra@gmail.com