SWE Apollo pakt uit met Triple Concert

De Wijk - Nu voor de meeste personen de vakantie achter de rug is, komt ook het muzikale leven bij de Koninklijke Muziekvereniging Apollo uit de Wijk weer in een stroomversnelling. Tal van activiteiten staan de komende periode op het programma en één ervan is het Triple Concert op 13 oktober met medewerking van Popkoor Nameless uit de Wijk/IJhorst en Melody Percussion Band Concordia uit Krimpen aan den IJssel.

Dit optreden in Sporthal De Slenken belooft een hoogtepunt te worden in de rijke historie van het Slagwerkensemble. Waar in het verleden al gemusiceerd werd met onder andere Rockband Big John en tevens medewerking verleend werd aan een kerstconcert van Univé in Theater De Meenthe in Steenwijk, pakt het SWE nu weer op verrassende wijze uit.

75 Muzikanten

Een combinatie tussen melodisch slagwerk en zang, zoals nummers van onder andere The Blues Brothers, Normaal, Michael Jackson, filmmuziek en TOTO. De dirigenten van de drie verenigingen zijn er van overtuigd, dat je dit optreden, met meer dan 75 muzikanten op het podium niet mag missen.

De jubileumcommissie is druk bezig met de voorbereiding. Zowel muzikaal als op het organisatorische vlak. Het Triple Concert wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de medewerking van de hoofd sponsoren Hoveniersbedrijf Vellinger uit de Wijk en Betonstaalvlechtbedrijf Bruins uit Staphorst.