Kinderen kunnen met hun verjaardagsfeestje op bootcamp

Ruinen - Bij Bezoekerscentrum Dwingelderveld aan de Benderse 22 in Ruinen ligt een nieuw kinderfeest klaar voor kinderen van 6 tot 8 jaar: de Boswachter Bootcamp. Met dit feestje van OERRR gaan de jarige en zijn/haar vriendjes natuurlijk lekker naar buiten.

De jarige krijgt een stoere tas mee met daarin spullen die je onderweg nodig hebt en een routekaart met opdrachten. De route gaat grotendeels door het bos naast het bezoekerscentrum. Het gaat bij de opdrachten niet om winnaars of verliezers. Elk kind kan meedoen en oefent belangrijke boswachters vaardigheden, zoals je zintuigen gebruiken en jezelf schuil houden. En natuurlijk is er ook een fit-test, waarbij je hindernissen moet overwinnen.

Voor alle kinderen tussen 4 en 12 jaar is er een verjaardagsfeest in de natuur. Er zijn feestjes met en zonder begeleiding van een boswachter. Stevige schoenen of laarzen én kleren die vies mogen worden kunnen bij geen enkel feestje ontbreken.

Informatie

Bij Bezoekerscentrum Dwingelderveld kun je alle informatie krijgen over de Boswachter Bootcamp en andere feestjes en een datum reserveren, (0522) 472951. Maar informatie: www.natuurmonumenten.nl.