Mitra Visser Zuidwolde breidt uit

Zuidwolde - Mitra Visser Zuidwolde is veel meer dan een slijter alleen. Mitra Visser in Zuidwolde heeft onlangs de slijterij uitgebreid met een fraai ingerichte en sfeervolle whiskykamer.

Doordat de zakelijke buren genoegen namen met een kleinere ruimte zag eigenaar Hans Visser zijn kans schoon om de resterende vierkante meters aan zijn slijterij te voegen. En het resultaat mag er zijn. Hans en zijn team nodigen de klant van harte uit om kennis te maken met het ruime assortiment aan dranken die in de slijterij verkrijgbaar zijn.

‘Daar waar eerst alleen de flessen whisky's stonden opgesteld is een muur uitgebroken waar nu een gezellige whiskykamer is gerealiseerd’, zegt Hans. ‘In deze whiskykamer is het mogelijk voor de consument, indien zelf aangegeven, om een mooie whisky te komen proeven, want een dure whisky is niet zomaar verkocht.’

Centrale plek

De grote eettafel met zes stoelen heeft zijn plaats in de winkel verruild voor een centrale plek in de whiskykamer. De inrichting en de kleuren zijn aangepast aan de winkel en straalt door de huiselijke omgeving een gemoedelijke sfeer uit.

Door de uitbreiding in de winkel heeft Mitra Visser het assortiment wijn, bier, whisky, rum en gin ook aangevuld. ‘We spelen graag in op de vraag en wensen van de klant. Onze winkel biedt een oase aan keuze. Of het nu gaat om een speciaalbier, een sublieme wijn of een stoere borrel.’ Hans en zijn medewerkers hebben goede kennis van dranken en adviseren de klant graag welk drankje geschonken kan worden bij bijvoorbeeld een diner of anders.

Proeverijen

Mitra Visser is méér dan alleen de slijterij en organiseert met regelmaat proeverijen op locatie die immer goed bezocht worden. In de maand oktober staan er weer een reeks op het programma. Hans: ‘Op donderdag 4 oktober houden we een wijnproeverij, op zaterdag 6 oktober een bierproeverij en op zaterdag 13 oktober is er een ginproeverij.’ Uiteraard is er ook aan de liefhebbers van whiskey gedacht. Op zaterdag 20 oktober wordt bij de Steenbergerhoeve een whisky-event gehouden. Gezien het succes van de vorige proefavonden leent deze locatie zich uitstekend voor de 60 tot 70 personen die zich aanmelden. Voor alle proeverijen is aanmelden noodzakelijk.

Met regelmaat heeft Mitra Visser Zuidwolde leuke acties en aanbiedingen. Mitra Visser in Zuidwolde heeft ruime openingstijden en is 7 dagen per week geopend; maandag tot en met donderdag en zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur en gratis parkeren.