Bo en Anita zoeken een baasje

Beilen - Bo is een gecastreerde reu die geboren is in november 2017. Hij is ontzettend druk en onstuimig en heeft geen duidelijke regels geleerd. Bo begon nu ook te puberen in huis en trok af en toe zijn lip op om te kijken hoe ver hij kon gaan. Hij heeft dan ook een baas met ervaring nodig om zijn verdere opvoeding in goede banen te leiden. Bo reageert wat wisselend op andere honden. Hij is niet gewend aan katten en kinderen in huis.

Bo kan al wel even alleen thuis zijn, maar ging dan wel in de bench. Bo zwemt graag en loopt ook altijd rond met iets in zijn bek. Leuke hond die duidelijke regels moet weten en zijn energie kwijt moet kunnen.

Anita

Anita is een leuke poes en geboren in mei 2017. Ze is in het asiel gekomen omdat haar eigenaar niet meer voor haar kon zorgen. Anita is gewend om binnen en buiten te komen en kan ook goed overweg met andere katten. Hier op de afdeling vindt ze het allemaal nog een beetje spannend, maar als je haar rustig benadert wil ze wel geaaid worden. Het is niet bekend of ze gewend is aan honden of kleine kinderen.