Wie heeft de leukste opa of oma?

Zuidwolde - Opvoeden doe je niet in je eentje. De rol van opa’s en oma’s spelen hierin vaak een belangrijke rol. Hoog tijd om daar bij stil te staan. Centrum voor Jeugd en Gezin houdt daarom een ludieke fotowedstrijd waarbij grootouders centraal staan.

Van 1 tot en met 7 oktober is het de Week van de Opvoeding met als thema ‘opvoeden is samenspel’. Een mooi moment om de opa’s en oma’s in het zonnetje te zetten. Niet alleen de ouders zijn blij met opa en oma, de kinderen soms misschien nog meer.

Foto insturen

Om alle opa’s en oma’s op een leuke manier te bedanken dat ze er zijn, organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) een fotowedstrijd. Stuur de mooiste foto van opa of oma op en maak kans op een generatie fotoshoot. Meedoen? Stuur de foto met toelichting voor 26 oktober naar info@cjgdewolden.nl.

Van alle inzendingen in gemeente De Wolden wordt één mooiste uitgekozen. De winnaars van de fotoshoot worden rond 8 november bekend gemaakt.

Het thema tijdens de Week van de Opvoeding is dit jaar ‘opvoeden is samenspel’. Opvoeden is vaak erg leuk maar soms ook lastig. Voor de lastige momenten is het fijn om wat hulp te krijgen, bijvoorbeeld van familie, vrienden, school of het consultatiebureau. Daarom organiseert het CJG ook deze fotowedstrijd. Tijdens de Week van de Opvoeding ontvangen medewerkers van de consultatiebureaus en andere CJGlocaties een badeendje met de boodschap ‘opvoeden, doe het niet in je eendje’. Een uitnodiging om voor alle denkbare opvoedvragen contact op te nemen met het CJG.