Een kijkje in de wereld van het gunnen

Meppel - Ben jij een zelfstandig professional en wil je meer weten over hoe je jouw professionele doelen sneller kunt behalen met inzet van jouw persoonlijke gunfactor? Kom dan op 29 oktober om 19.30 uur naar de Gasfabriek in Meppel voor een presentatie van Gertien Beijering van De Gunfactor.

Gertien neemt je in een praktische sessie mee in de wereld van het gunnen. Je krijgt er verrassende inzichten over de factoren die het gedrag, de beslissingen en de mening van mensen over jou mede bepalen terwijl ze je website bezoeken, je live ontmoeten of op een andere manier met jou in contact treden.

‘Wat mensen veelal vergeten is dat beslissingen worden genomen in het onderbewuste van mensen. Dit onderbewuste wordt onder andere gevoed door het gevoel van vertrouwen, de herkenning van gemeenschappelijkheden en de indrukken die je wekt tijdens contactmomenten met jouw houding, communicatie, gedrag, zichtbaarheid en vindbaarheid. En toch proberen wij anderen altijd te overtuigen op basis van de inhoud die wij te bieden hebben als professional,’ zegt Gertien.

Tijdens de sessie gaat Gertien in op eenvoudig toepasbare technieken rondom het gunproces, beïnvloeding, het creëren van vertrouwen en personal branding.

Deze avond wordt georganiseerd voor alle ZP’ers in Meppel, De Wolden, Westerveld en omgeving in de Gasfabriek Meppel aan de Gasgracht 3 in Meppel. Het programma start om 19.30 uur met een rondleiding door de Gasfabriek waar werkruimtes gehuurd kunnen worden en waar al een aantal ZP’ers actief zijn. De sessie met Gertien begint om 20.15 uur.

De avond is gratis voor deelnemers van ZP Netwerk Westerveld, ZP Meppel en ZP Bruisend De Wolden. Niet-deelnemers zijn ook van harte welkom, zij betalen 17,50 euro.

Aanmelden: uiterlijk 22 oktober via ledenadmin@zpnetwerkwesterveld.nl.