Høken en rokende tractoren op Siepelrock

Pesse - Siepelrock staat weer voor de deur. Het festival in Pesse vindt dit jaar plaats in het weekend van zaterdag 26 en zondag 27 oktober. Nieuw dit jaar is de trekkertrek die op zondag als afsluiter zal dienen. De organisatie had al een aantal jaren het idee om een trekkertrek toe te voegen aan het festival en hebben besloten om dit jaar gehoor te geven aan de aanhoudende lokroep van de vele agrariërs die dit goed bij Siepelrock vinden passen.

Vrijdag 26 oktober

Het festival zal geopend worden door de band: Dolly & zien Tarrels. Verder kun je op vrijdag luisteren naar de rock & roll in het Achterhoekse dialect van de Boetners. Ook kun je genieten van het eigen werk en bekende covers van RitnDitn uit de Veluwe.

Zaterdag 27 oktober

Op de Zwarte Cross van dit jaar hebben ze de boel maar liefst 2 keer op z'n kop gezet, en dat zijn ze ook van plan tijdens de zaterdag van Siepelrock 2018, Høken met de Heinoos. Ook Snollebollekes komt op zaterdag met zijn hits: Van links naar rechts, Vrouwkes, Springen Nondeju en De vloer is lava een feestje geven. De afsluiter van de zaterdagavond is Mooi Wark. De band viert dit jaar hun 26 jarig jubileum en is van plan om ook op Siepelrock dit feestje te vieren.

Siepelrock Pulling Pesse

Op de zondag is trekkertrek toegevoegd aan het programma. De inschrijving is inmiddels begonnen via trekkerslep.pesse.com. De aanvang is om 11.00 uur.

De tent is op beide avonden vanaf 20.00 uur geopend. De voorverkoop is inmiddels in volle gang. Kijk op http://www.siepelrock.nl voor alle informatie.