Swingen met het Black Gospel Choir ‘Chosen’

Zuidwolde - Het Black Gospel Choir ‘Chosen’ (bekend van TV) komt naar de Hervormde Kerk in Zuidwolde. De jeugd van de Hervormde Kerk te Zuidwolde nodigt iedereen uit om op zaterdag 17 november dit unieke concert bij te wonen.

In december gaat een groep jongeren uit de Hervormde Kerk te Zuidwolde naar India. Het gehele jaar heeft de groep acties gehouden om het eindbedrag van €25.000,- op te halen, wat ten goede besteed zal worden voor de bevolking in India. De groep betaald zelf de tickets en wordt door de christelijke stichting Wifi in India ondersteund met de voorzieningen die zij nodig hebben. Om het actiejaar af te sluiten en een knallende actie als afsluiter te houden is het koor ‘Chosen’ uitgenodigd.

Het koor is bekend van TV. Ze hebben gezongen tijdens de troonswisseling van koning Willem Alexander en waren dit jaar te zien bij het EO programma: EO ZINGT. Roel van Velzen is er van overtuigd; hij schakelde ‘Chosen’ in omdat hij hun het beste koor van Nederland vindt. Ook Angela Groothuizen is onder de indruk: ‘Ik vind ze helemaal te gek, de lol die ze uitstralen is heel aanstekelijk.’

Missionaire jongerenreis India

In december gaat een groep jongeren uit de Hervormde Kerk in Zuidwolde naar India. Middels het koken en uitdelen zorgen zij voor de bevolking daar. Naast het koken, zal de groep ook naar de leprakolonie gaan in India. Deze mensen worden afgezonderd van de bewoonde wereld, omdat men denkt dat Lepra besmettelijk is. De mensen die in de kolonie wonen, spreken bijna geen mensen en zijn vaak eenzaam. De groep gaat zich hard maken voor de wezen en armen op straat en de leprozen in de buitengebieden.

De kaarten voor het concert zijn tegen betaling en inclusief koffie/thee in de pauze. De kaartverkoop is reeds gestart en er zijn nog kaarten te bestellen. Mail voor een kaartje naar Rianka Bekendam: rianka_bekendam@hotmail.com.