Geslaagde dag met goochelaar Magic John in CBS De Heidevlinder

Zuidwolde - ‘Hoe deed ‘ie dat nou?’, klonk het meermalen vanuit de zaal. Goochelaar Magic John was afgelopen dinsdag tijdens de herfstvakantie voor een spectaculair optreden in Zuidwolde. Voor de gelegenheid vond de show plaats in de grote zaal van CBS De Heidevlinder.

Trucjes met touw, gekleurde doekjes, kaarten en munten werden aan het jonge publiek getoond. Voor enkele trucs kreeg Magic John assistentie van kinderen uit het publiek en zelfs van één van de aanwezige ouders. Nathalie Visscher van organisatie VakantieKids: ‘Het was zeer geslaagd. Er zijn in totaal zo’n 150 kinderen geweest’.

Zelfgemaakte goocheltruc

Aansluitend aan de show kregen de kinderen wat drinken en wat lekkers om vervolgens, onder begeleiding van Magic John, aan de slag te gaan met een zelfgemaakte goocheltruc. Er werd druk geknipt en gekleurd voor een truc met een rol papier, plastic beker en een munt. Estelle, Kirsten en Yara zijn het er over eens: ‘Het was echt cool. Alleen die truc hoe de goochelaar de grote kaarten naar kleine kaarten veranderde snapten we écht niet.’

VakantieKids organiseert jaarlijks kinderactiviteiten tijdens de voorjaars-, mei-, herfst- en kerstvakantie op wisselende locaties. Het middagdeel is altijd gereserveerd voor de kinderen uit groep 1 tot en met 4 en ’s avonds zijn de kinderen van groep 5 tot en met 8 welkom. De goochelshow van Magic John werd mede mogelijk gemaakt door lokale ondernemers en sponsoren.

Meer informatie: vakantiekids@gmail.com of volg VakantieKids via Facebook.