BEEsports time & events running team presenteert zich

Ruinerwold - BEEsports.nl time & events heeft enkele lopers in de kleren gestoken. Het gaat om Bastiaan Winkelaar, Erik Kuijer, Jerry Schutte, Lia Kuijer van der Linde en René Kromkamp.

Ultralopers Bastiaan Winkelaar en Erik Kuijer zijn op 1 april 2016 begonnen met het bedrijf BEEsports.nl time & events. Omdat beide mannen nogal in de ultraloopwereld hun ding doen, zijn ze samen gestart met de organisatie van de 3 Bruggen Ultra, een ultraloop over 65 kilometer langs de oevers van het Ketelmeer. Dit beviel de beide lopers erg goed en ze besloten om naast deze ultraloop nog enkele evenementen op te zetten. Zo valt ook de baanultra in Steenwijk en Rondje Boerpad in Ruinerwold onder de BEEsports events. Er zijn nog plannen om het aantal wedstrijden de komende tijd uit te breiden.

De tijden registreert BEEsports time & events zelf door middel van het ipico systeem. BEEsports time & events is ook door andere organisaties in te schakelen om hun evenement te laten registreren of te laten ondersteunen met advies. Het NK 24 uur werd inmiddels al twee keer door BEEsports geregistreerd, Run for Joyce is ook een wedstrijd die door BEEsports wordt ondersteund, niet alleen met het registreren van de tijd maar ook het goede doel van Run for Joyce wordt gesteund.

Na twee jaar registreren en organiseren vonden de beide initiatief nemers het tijd om enkele lopers in de kleren te steken. Naast Bastiaan Winkelaar en Erik Kuijer, gaat het om Jerry Schutte uit Meppel. Hij richt zich met name op de korte wedstrijden tot de halve marathon. Lia Kuijer van der Linde, de enige dame in het gezelschap, richt zich vooral op wedstrijden tussen de 10 kilometer en halve marathon. René Kromkamp is naast Bastiaan Winkelaar en Erik Kuijer de derde ultraloper, René richt zich vooral op de langere ultra's 100 kilometer, 12 uur en 24 uur wedstrijden.

De atleten verschijnen zoveel mogelijk aan de start bij wedstrijden die door BEEsports time & events worden geregistreerd en ondersteund.