Spaar bij Coop Koetsier voor originele KitchenAid pannen

Ruinerwold - In aanloop naar de feestdagen presenteert Coop Koetsier een nieuwe, feestelijke spaaractie. Twaalf weken lang kunnen klanten van de supermarkt sparen voor tien verschillende soorten pannen, een setje panbeschermers en een setje keukentextiel van KitchenAid. De spaaractie start op maandag 29 oktober 2018 en loopt tot en met 20 januari 2019.

KitchenAid is een populair A-merk in de keuken en bij hobbykoks en bakliefhebbers bekend van de keukenmachines en mixers. Ook de kook- en koekenpannen van KitchenAid zijn van hoogstaande kwaliteit: stuk voor stuk vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en geschikt voor alle warmtebronnen. Bovendien kunnen alle pannen in de vaatwasser en de oven. De pannen hebben comfortabele handgrepen, praktische glazen deksels en de extra dikke bodems zorgen voor een snelle warmteverdeling. Dankzij de anti-aanbaklaag van de koekenpannen is er bovendien minder olie en boter nodig tijdens het bakken.

Spaaractie

De spaaractie van Coop start op maandag 29 oktober 2018 en loopt tot en met 20 januari 2019. Bij elke €5,- euro aan boodschappen en bij speciale actieproducten ontvangen klanten een spaarzegel. De pannen, het setje panbeschermers en het setje keukentextiel zijn (met bijbetaling) tot en met 3 februari 2019 verkrijgbaar met een volle spaarkaart van 15 pannenzegels, zolang de voorraad strekt. Sietze Koetsier, Eigenaar Coop Ruinerwold: ‘Bij Coop houden we van lekker koken. Met deze actie maken we het verschil in de keuken. Bovendien geven we samen met alle Coop-winkels tijdens de spaarperiode elke week een originele rode KitchenAid Artisan keukenmachine weg ter waarde van €649,- euro. Alle klanten die met een volle spaarkaart een pan hebben aangeschaft, maken kans. Zo maken we de spaaractie nóg aantrekkelijker.’

Voor meer informatie: www.coop.nl/kitchenaid.