De Wijk, Veeningen en Fort hebben nieuwe wijkagent

De Wijk - De Wijk, Veeningen en Fort hebben een nieuwe wijkagent. Het gaat om Pieter van der Veen (59 jaar). Hij werkt sinds eind jaren ‘90 als wijkagent. Van der Veen volgt Rennie Grootenhuis op die vertrokken is naar een functie elders in de politieorganisatie.

Pieter van der Veen zal enkele dagen per week inzetbaar zijn als wijkagent. Ook maakt hij deel uit van de noodhulp en wordt zijn inzet eveneens op andere plaatsen in Zuid-West Drenthe verwacht.

‘Ik ben mijn politieloopbaan begonnen op de school in Harlingen en via Twente ben ik beland in de oude gemeenten Dwingeloo en Vledder en Meppel en Hoogeveen.’

Uitdaging

De nieuwe wijkagent ziet zijn aanstelling als een nieuwe uitdaging. ‘En dat is samen met de inwoners van deze wijk en de netwerkpartners een ‘wij-gevoel’ te creëren om te werken aan de veiligheid en het woongenot van en in deze dorpen.’

Wie advies wenst of gewoon eens van gedachten wil wisselen met de nieuwe wijkagent, kan contact met hem opnemen. Hij is bereikbaar via 0900-8844 voor niet dringende zaken. Mailen kan rechtstreeks naar pieter.van.der.veen@politie.nl. Bel voor dringende zaken altijd 112.