Leden Vrouwen van Nu bezoeken Interieurwereld

Rogat - Een lange stoet auto’s met dames van Vrouwen van Nu Oosteinde vertrok woensdagmiddag iets na één uur 's middags naar Woonwereld van de Belt in Rogat. De dames werden daar hartelijk ontvangen door Jeannette Compagne, de gastvrouw die middag.

Zij is een vaste medewerkster op de afdeling bedden, maar wist verder ook heel goed de weg te vinden over de verschillende afdelingen. Jeannette vertelde over de ontstaansgeschiedenis van de woonwinkel. Ooit in 1951 begonnen in de Wijk, waar het steeds uit de verschillende panden groeide, verhuisde het bedrijf naar een nieuw groot pand in Rogat.

De dames ontdekten dat je lekker kan ronddwalen over de verschillende afdelingen, maar ook gebruik kunt maken van de verschillende adviseurs en een heel woonplan kunt laten maken. Leuk is ook om je te laten adviseren door een computerprogramma door verschillende vragen te beantwoorden. Uiteindelijk verschijnt er dan op het scherm een collage van kleuren en items die bij jouw smaak passen. De dames zagen ook de cabine met twee bedden op de beddenafdeling die meten wat jouw lichaam nodig heeft aan ondersteuning voor een goede nachtrust, zodat er een goed advies kan worden gegeven.

Het bezoek werd afgesloten met een glaasje en een hapje. Tevreden ging iedereen naar huis met een goed gevulde tas met informatie en hebbedingetjes.