Pauline Hofstra geeft workshop: ‘Herken je eigen en andermans grenzen’

De Wijk - Wil jij je meer bewust worden van je eigen grenzen en die van anderen en wil je leren hoe je respectvol met je eigen en andermans grenzen kunt omgaan? Meld je dan aan voor de workshop ‘Herken je eigen en andermans grenzen’, gegeven door Pauline Hofstra, psycholoog bij Centrum Animare in de Wijk.

De workshop vindt plaats op vrijdag 23 november in Centrum Biru Kai, Marktstraat 4 in Meppel en duurt van 14.00 tot 17.00 uur. De workshop is tegen betaling. Meer informatie kun je vinden op: www.centrumanimare.nl. Opgeven moet voor 17 november en kan via gp.hofstra@gmail.com of (06) 25118619.

Training ‘Grenzen stellen met compassie’

Wil je na deze oriënterende workshop serieus aan de slag? Geef je dan op voor de training ‘Grenzen stellen met compassie’ en leer in 8 weken je Ik-grens kennen. In deze praktisch opgezette training leer je met oefeningen, mindfulness en luistermeditaties in 8 weken je persoonlijke grenzen kennen en ontwikkelen. De training geeft je, naast theoretische uitleg, handvatten je grenzen te versterken. Hierdoor leer je je steeds beter en gemakkelijker te beschermen, zonder het contact met de ander en de omgeving te verliezen. Gezonde innerlijke grenzen leiden tot compassie, empathie en liefde. Ook deze training wordt gegeven door Pauline Hofstra en start op woensdagavond 15 januari in Centrum Animare, De Vos van Steenwijkstraat 62 in De Wijk.

Meer informatie kun je vinden op: www.centrumanimare.nl. Opgeven voor deze traning kan via: gp.hofstra@gmail.com of (06) 25118619.