Vrouwelijke ondernemers komen bijeen

Echten - Vrouwelijke Ondernemers de Wolden is een zakelijk netwerk voor en door vrouwelijke ondernemers uit De Wolden. Het netwerk brengt ondernemers bijeen om elkaar te stimuleren, te inspireren, te versterken en van elkaar te leren. Op 14 november komen de vrouwen bijeen, dit keer in de Westerbergen in Echten. Introducées zijn dan ook welkom.

Vrouwelijke ondernemers, woonachtig en (bestuurlijk) verantwoordelijk voor een bedrijf gevestigd binnen gemeente De Wolden, worden als lid toegelaten. De samenstelling van de leden is erg divers; van fotograaf tot eigenaar van een vakantiepark en van kapper tot coach. De leeftijdsopbouw is, net als de ondernemerservaring van de deelnemers, van jong tot oud. Het lidmaatschapsgeld wordt enkel gebruikt om de activiteiten te financieren.

5 keer per jaar is er op de 2e woensdagavond van de oneven maand een bijeenkomst. In de even maanden worden bedrijfsbezoeken of andere activiteiten georganiseerd om kennis en expertise te delen. De inhoud van de bijeenkomsten is zoveel mogelijk gebaseerd op kennis en expertise van vrouwen binnen het eigen netwerk of de gemeente. Bij voorkeur worden (externe) spreeksters aangedragen door het netwerk. Er wordt altijd met een informeel netwerkmoment afgesloten. Eenmaal per 2 jaar zijn er bijeenkomsten met vrouwelijke ondernemers uit omliggende gemeenten.

Businesscoach

Jaarlijks wordt er een thema gekozen waar de dames nadruk op willen leggen. ‘Er is nog alle ruimte voor uitbreiding van ons ledenbestand en daarom wordt 14 november een avond gehouden, die vooral ook toegankelijk is voor niet-leden. Op deze avond komt Jolanda Wicherson, een nét even iets andere businesscoach. Al 15 jaar lang is zij de spiegel en sparringpartner van startende en succesvolle ondernemers. In 2015 werd zij verkozen tot Zakenvrouw van Flevoland.

De avond vindt plaats in Vakantiepark Westerbergen, Oshaarseweg 24 in Echten. Vanaf 19.30 uur is er een netwerkmoment met koffie of thee en wat lekkers. Aanmelden via de mail: info@vodewolden.nl